Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Ez a hét sem telhetett el anélkül, hogy ne hívjuk fel a figyelmet az ivartalanítás fontosságára! Nincs olyan nap, nincs olyan óra, hogy ne beszéljünk az ivartalanításról egymás között, a szomszédnak, a járókelőnek, az üzenetet írónak.

 

 


 

Hogy miért? Mert már szó szerint megfulladunk a kóbor állatoktól! És még mindig, tucatjával jönnek velünk szemben a házi szaporítók posztjai, akiktől viszik az állatokat, mint a cukrot, persze azok is sajnos tovább szaporodnak . . .  IVARTALANÍTTASS!
Füge cicánk állatorvosi eredményei megérkeztek. Javultak a májfunkciói, azonban még egy hónapig kell a terápiát alkalmazni. Pedig már annyira bíztunk abban, hogy kiköltözhet a Cicalakba. De a legeslegfontosabb, hogy jó úton haladunk efelé.
Három, újabb, beteg bársonytalpú csöppséggel gyarapodott a védenceink létszáma. Hol is, vagy hogyan is? Kapun dobták be őket, mint egy szemetet. Tényleg, már meg sem lepődünk, csak a szívünk szakad meg. Telefonon értekeztünk a doktornővel, a szemük kenése elkezdődött, hétfőn, azaz holnap megyünk velük az állatorvosi központba. Bízunk benne, hogy megmarad a szemük és a látásuk! Megérdemlik a boldog életet, mindent megteszünk értük!
Az utcai, kolóniás cicák ivartalaníttatására továbbra is lehet jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön keresztül.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség