Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Szinte már nem is téma, hogy a hetünk állatorvosi rendelők látogatásával telik el! A hét elején Debivel jártunk Dokinál, a korábbi magas értékeit kontrolláltuk, illetve TSH-t néztünk nála. A kiértékelés megjött, az értékek kissé javultak, a TSH rendben van szerencsére. Fájdalomcsillapítót kell szednie, amikor úgy látjuk és érezzük. Szerencsére nincs látszólagos nagy problémája, még, de fel kell készülnünk. A kövérsége valószínűleg a szépsége.
 

Csutka cicával is az állatorvosnál jártunk, megkaphatta a II. oltását, így már védett. Nagyon ügyesen viselkedett, igazi hősként.
A héten is folytatódott az ingyenes macska ivartalaníttatási programunk! Hangsúlyt fektettünk a gazdik felkutatásába is, igaz komoly jelentkező nem akadt, de azért nem adjuk fel. Tereprendezés is volt, bőven, illetve adománygyűjtés online. Ezúton is hálásan köszönjük mindenkinek, aki segíti és támogatja a védenceinket!
A szegedi AlphaZoo üzletbe eledel gyűjtő hengert helyezhettünk ki, ha az Auscanba jártok, lépjetek be az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletbe és gondoljatok a védenceinkre. Köszönjük az üzletnek a lehetőséget!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Hálásan köszönjük!


Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség