Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egyesületünk Állatvédelmi- és Szabadidős Központja nem menhely! Nehéz megfogalmazni, hogy valójában mi is. Talán egy olyan színtér, amely biztonságot és nyugalmat jelent az oda kilátogatók számára. Amely egy elfogadó hely, ahol nem kritikát, nem bántást, hanem bátorítást, szeretetet és sok-sok hasznos információt kaphatsz.

 

 


Mi nem hiszünk a tömegmenhelyek erejében, de főleg nem a mennyiségi állatvédelemben. A minőségi állatvédelmet valljuk! Ha egy állatot fogadunk, legyen az cica, kutya vagy süni, a maximális ellátást és törődést szeretnénk a számára nyújtani. Lehet, hogy nincs száz kutyánk vagy ötven macskánk, mivel annyit ellátni nem tudnánk, de a gondozásunkba kerülő állatokért mindent megteszünk.
A befogadó képességünk szűkös, mind a kis hely, mind az anyagi és a humán erőforrásaink miatt. Nekünk nincsenek alkalmazottjaink. Mindannyian önkéntesen végezzük a tevékenységünket, a munkánk, a családunk mellett.

 
Az Állatvédelmi- és Szabadidős Központunkban jelenleg négy – öt kutyusnak tudunk menedéket nyújtani, illetve a lábadozó cica kuckónkba 2 cicát tudunk lábadoztatni ivartalaníttatás után. A cicalakunkban maximum 15 cicát tudunk biztonsággal elhelyezni, akik egy teraszos, jól felszerelt, sok-sok játékokkal rendelkező, 2021. júniusában kibővített faházban laknak. A cicákat is ivartalanítva adjuk örökbe, környezettanulmányt végezve. Emellett korlátozott mennyiségben kölyök sünik felnevelésében vagy késő őszi almok átteleltetésében tudunk segíteni.  Az állat-egészségügyi hatósági engedélyeztetés sikeresen lezárult. A központ engedély száma: HU-05-3-ME-002.
A központunk a felelős állattartás erősítésében is segít, hiszen nagyon sok iskolai programot kívánunk itt szervezni vagy családi napokat, ahol hasznos, állatvédelmi és állattartási információkkal és tanácsokkal tudjuk ellátni a kilátogató vendégeket.

Minden programunkat és megmozdulásunkat itt a honlapon megtalálsz vagy a Facebook oldalunkon, de a helyi sajtónak is eljuttatjuk. Amennyiben szeretnél örökbe fogadni védenceink közül, írj nekünk a közösségi oldalunkra privát üzenetet vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre.
Szívesen veszünk egy pár soros bemutatkozást! Fontos megemlítenünk, hogy célunk a védenceinket a lehető legjobb helyre örökbe adni, így az örökbefogadóval személyesen vesszük fel a kapcsolatot. Az üzenetváltáskor minden pontos információt átadunk és ennek tükrében mindenki el tudja dönteni, hogy szeretne-e örökbefogadó lenni.

Hálás dolog, hiszen két életet mentünk meg vele! Az örökbe fogadott állat életét és a helyére bekerülő életét is! Védenceink ivartalanítva vannak, a kutyusok oltva, szívféregre szűrve, a cicák szintén oltva, FIV és FeLV-re szűrve!
Ha szervezett programon kívül szeretnél hozzánk kilátogatni, kérjük előtte egyeztess velünk, hogy fogadni tudjunk!
Amennyiben szimpatikusnak találod a munkánkat és szeretnél csatlakozni hozzánk, írj nekünk bátran!
Ha támogatnád az egyesületet, azt pedig a következő elérhetőségeken tudod megtenni. 
Számlaszám: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
Külföldi utalás esetén segítség lehet:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
Paypal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Adó 1% felajánlás: 18298091-1-06

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség