Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Támogatók segítségét várja a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete ahhoz, hogy a júniusi hónapban is el tudják látni a védenceiket. Minden hónapot nagyon nehezen vészel át a szervezet. Ahhoz, hogy a júniusi hónapot szűkösen átvészeljék, összesen 230 000 forint adományt kell összegyűjteniük. Ebből az összegből az állateledeleket és a roboráló szereket tudják megvásárolni, valamint a számláikat kifizetni.
 

Balogh Ernő elnök elmondta, a hónap utolsó pár napja és az új hónap első hete nagyon nehéz, hiszen minden nap azt kell nézni, hogy összegyűlt-e már a szükséges összeg és, amikor azt látják, hogy még nem, azon gondolkodnak, hogy kitől kérjenek segítséget. Hozzátette, tisztában vannak vele, hogy minden hónapban az állatbarátokhoz fordulnak, de mindenkinek meg kell értenie, hogy nincs állandó forrás. Csupán az állatbarát, civil emberek adománya, ami néha kevesebb, néha több, de eddig szerencsére mindig számíthattak a segítségükre.
Az elnök bízik abban, hogy ez továbbra is így lesz, mert mint fogalmazott, csak az ő segítségükkel és támogatásukkal tudják magas színvonalon ellátni a védenceiket, megadni a számukra minden alapvető ellátást. Kiemelte, a munkájukért nem kapnak fizetést, főállásuk van, önkéntesként végzik az állatvédelmet, ami szinte huszonnégy órát kitesz, hiszen minden percben az állatokra gondolnak. Ő legalábbis biztosan.
Balogh Ernő folyamatosan azon gondolkozik, hogy hogyan tudna segíteni, miként tudná a nagyon nehezen felépített, szerény, de hatósági engedéllyel működő központot fejleszteni ahhoz, hogy az ott lévő védencek a legjobb körülmények között élhessenek, valamint, hogy minél több állatnak tudjon segítséget nyújtani. Nagyon nehéz, rengeteg idegeskedéssel és stresszel jár, hiszen ez rettenetesen nagy felelősség – fogalmazott a szervezet vezetője.
A múltat felidézve szólt arról is, hogy alig volt 14 éves, amikor már felelősségteljesen, aktívan önkénteskedett egy másik helyi szervezetnél, majd felnőtt korba érve, már kilencedik éve vezeti és fejleszti az egyesületet. Szerinte ez egy életforma, igazi hivatástudat, önzetlenség és alázat szükséges ahhoz, hogy valaki „jól tegye a dolgát ezen a téren”.
Az egyesület egyébként örökbefogadók jelentkezését is várja, olyanokét, akik meg tudnak felelni a szervezet elvárásainak. Emellett folyamatosan lehet jelentkezni az ingyenes, utcán élő, gazdátlan, etetett cicák ivartalanítatási programjába is, amelyet teljes egészében a Susy Utzinger partner alapítvány finanszíroz.
Aki támogatni kívánja az állatok ellátását és gondozását, az a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámra utalhatja el adományát, „június havi támogatás” közleménnyel megjelölve. Bővebb információ a szervezettől az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elérhetőségen keresztül kérhető.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség