Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Tapi kutyusunk kapta meg az éves oltásait, illetve vérvételen esett át. Reméljük, hogy neg. lesz a szívféreg vizsgálati eredmény. Egy hosszú kezelésen vagyunk túl, de sajnos 3 hónappal ezelőtt még poz. volt. SZORÍTSATOK, megérdemli a boldog életet és egy gazdit is megérdemelne nagyon-nagyon.

 


 

Manó cicussal is voltunk dokinál. A jobb oldali szeme volt furcsa, mintha belekapott volna. Sajnos a vizsgálatok azt igazolták, hogy arra a szemére nem lát, de a bal oldali sem 100%-os. Igazából az a csoda, hogy megmaradt a szeme, hiszen, amikor összeverték Mindszenten, úgy fel volt a feje dagadva, hogy a szeme ki sem látszódott. 16-án lesz a combnyak műtétje és az ivartalanítás, neki is kérünk SZORÍTÁST, sok-sok pozitív energiát.
A héten folytattuk az új kennel felállítását, már csak pár simítás és készen lesz.

Tereprendezés is volt a jó időben és természetesen sok-sok játék a kutyusokkal, cicusokkal. Élvezték mindnyájan a nap sugarait! Várják már nagyon a tavaszt!
Hálásan köszönjük ezúton is azoknak az állatbarátoknak, akik valamilyen formában támogatják a védenceinket! Nem győzzük elmondani, hogy ez hatalmas nagy segítség nekünk, nélkületek nem menne! Sajnos ez a jövőben is így lesz, mivel a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. értesített bennünket, hogy a NEA-s pályázatunk nem nyert. (ezeket a pályázatokat minden évben kiírják civil szervezetek számára). Eléggé összetörtünk, mivel ebből a pályázati pénzből szerettük volna fejleszteni a Központunkat, a cicalakot bővíteni, ivartalaníttatási akciót szervezni és a sérült, beteg állatokat gyógyíttatni. A jövőben is Rátok kell, hogy számítsunk!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség