Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Gyász költözött a szívünkbe!  Harcos reggelre itt hagyott bennünket, feladta!  Előző nap belázasodott, a doktor néni alaposan megvizsgálta, kapott injekciót is. A kedve jobb lett, pár falatot evett is, a szaftot nyalogatta. De reggel már nem várt bennünket, átkelt a cica szivárványhídon!

 

 

 

 

 

 

 


 

Hittünk benne, hiszen annyira eleven volt, olyan ügyesen mozgott háromlábbal is. Étvágya volt, kedve is.  Persze, ott hátul a fejünkben ott motoszkált az, hogy nagyon rossz állapotban találtak rá és egy lábamputáció nagyon komoly dolog!

De egy ilyen eset mindig váratlanul ér bennünket, akik azért dolgozunk, hogy megmentsük őt, őket!  Harcos küzdött, harcolt, egy igazi hős! Köszönjük szépen Dr. Dudás Dominika doktornőnek és munkatársainak az áldozatos munkájukat, amit tettek Harcosért! Továbbá köszönjük a Kisállat hamvasztás Szeged - Balogh Csabának, hogy utolsó útjára elkísérted Harcost és segítettél, mellettünk álltál!  Harcos a Cicalak környékén fog vigyázni a sorstársaira, Cirmos mellett! Legyél jó cicus Harcos, a szívünkben örökké élni fogsz! 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség