Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Pénteken is egész nap dolgoztunk. A hideg idő beálltával kennelt téliesítettünk, valamint a kerti bútorokat, az Állati Jó Játszótér eszközeit takartuk le, pakoltuk el. Mint arról beszámoltunk, szerdán a viharos szél tönkretette a „cicakunyhónkat”, már nem biztonságos, így a raktárhelyiségünkben tudtuk elhelyezni a védenceinket, azokat, akik nem a szociális helyiségünkben vannak.

 

 

 


 

Ide került felszerelésre az a fűtőtest is, amit Balogh Csabától, a Kisállat hamvasztás Szeged tulajdonosától kaptunk adományként, amelyet ezúton is hálásan köszönünk.

Tavaszig a „cicakunyhó” helyzetét meg kell oldanunk, hiszen a tavaszi cicadömpingre fel szeretnénk készülni és segíteni a bársonytalpúakon.

Szóval pénteken szigeteltünk, fúrtunk, faragtunk, közben a két szemműtöttünket, Cuclit és Csipeszt is elláttuk. Kezdik megszokni a gallért, kezd javulni az állapotuk, a kedvük is. Csütörtökön megyünk velük állatorvoshoz kontroll vizsgálatra. Szorítsatok, hogy a doki sok jót és biztatót mondjon!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség