Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Hódmezővásárhelyről, a belvárosból is elvittünk egy utcacicát az állatorvoshoz általános vizsgálatra, mert az etetője aggódott érte. Az utóbbi időben lefogyott és mintha gyengébbnek látta volna.

 

 

 

 


 

Ő ivartalanítva van egyébként. A doki nem vett észre semmit sem a fizikális vizsgálat útján, láza nem volt. Valószínűleg a nagy meleg hatására fogyhatott le picit. Külső és belső parazitamentesítése megtörtént, illetve Fiv-re és FeLV-re leteszteltettük, szerencsére negatív.

Kiskönyve is van már, amit az etetője őriz és – ha valami baj lenne a cicával – szól. Pontos helyszínt azért nem írunk, mert sajnos sok esetben rosszindulatú emberek kezébe kerülnek az információk, akik ezeket a cicákat összeszedik, és ki tudja hová viszik őket . . . bele gondolni is borzalmas.

Kérjük, aki tud segítsen az állatorvosi kezelések költségének kifizetésében, ugyanis jelenleg 90.000 Ft a tartozásunk az állatorvosnál. Ennyi tartozásunk még nem is volt, és szeretnénk mihamarabb kifizetni, azonban ez nélkületek nem fog menni. Támogatásotokat a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámunkra várjuk!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség