Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egy fantasztikus estén vagyunk túl, fantasztikus állatbarátokkal együtt. Örülünk nagyon, hogy ilyen sokan eljöttetek a táncos, zenés mulatságunkra és támogattátok a munkánkat.
 
 
 
 

Február 16-án jókat beszélgettünk, találkoztunk egymással, és ami a legfontosabb, hogy egy cél érdekében gyűltünk össze, méghozzá az állatok segítése érdekében.
Köszönjük mindenkinek az adományát, összesen 47 ezer forint gyűlt össze az est folyamán, amit egyesületünk és az Utcamacska Projekt – Szeged fele-fele arányban megoszt egymás között, így szervezetenként 23.500 forint segíti a munkánkat.
Köszönjük szépen a Tóth Étteremnek, hogy biztosították a helyet és Horváth Miklós zenésznek, valamint feleségének, hogy biztosították mindenkinek a jó hangulatot.
Köszönjük Szondi Ildikó képviselő asszony kedves és elismerő szavait. Továbbá köszönjük a Momo Media jelenlétét is.
Jó volt veletek, hamarosan újra találkozunk!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség