Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Az adománykenneljeink alját ki kell raknunk beton kockákkal, hogy a leendő lakója ne ássa ki magát és ne szökjön ki, hiszen az akár végzetes is lehet a számára, ha elüti egy autó. Kockáztatni NEM fogunk, biztosra megyünk!

 

 


 

A várostól kaptunk kockaköveket, illetve magánadományozóktól is, kisebbeket: 20 kg körüli, de nagyobbakat is, amelyek: 40-50 kg körüliek. Abszolút jók a kennelhez, fixre meg lehet csinálni.
Vasárnap, ahogy jobb volt az idő, elkezdte elnökünk csinálgatni, de csak a kisebb kockaköveket tudta odahordani, azt is egy rossz fűnyíró segítségével, amire rápakolta és húzta. Sajnos nem emelhet nehezet egy gyermekkori tüdőműtétje miatt, így lehetetlen volt, hogy a nehéz köveket elvigye a kennelekhez. Egy másik, férfi tagunkat is nemrég műtötték, így még ő sem emelhet nehezet.
Egyetlen egy kérésünk lenne, méghozzá az, hogy 2-3 erős, állatbarát férfi segítsen nekünk ezeket a nehéz köveket a kennelekhez vinni. (2 jó fizikumú ember elbírja)
Onnantól kezdve már boldogulni fogunk, mert a kennelek alá be tudjuk helyezni, ott már csak centimétereket, maximum fél, vagy egy métert kell arrébb raknunk. Ez a munka egy órán belül meglenne. 
Kérjük, aki segítene, írjon nekünk, emailba az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy akár a Facebook-on! Köszönjük, ha segítetek nekünk! 

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség