Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Közeleg a karácsony, amikor családunkkal, kis kedvenceinkkel együtt osztozhatunk az ünnep fényén. Azonban ilyenkor sem szabad elfeledkeznünk azokról az állatokról, akik nem ilyen szerencsések, és család nélkül, menhelyen, vagy akár az utcán töltik a hideg nappalokat és éjjeleket.

 

 

 

 


 

Sokszor az utolsó esély a számukra a jószívű emberek segítsége lehet. A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete és az Országos Állatvédelmi Alapítvány 2018. december 8-tól, december 14-ig adománygyűjtést szervez a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár központi épületében és valamennyi fiókkönyvtárában Szegeden.

A gyűjtés idejében a bibliotékákban gyűjtőhengereket helyezünk el, amelyekbe elsősorban konzerveket és száraz eledeleket várunk cicáknak, kutyáknak, de természetesen olyan tárgyi adományokat is elfogadunk, amelyek nélkülözhetetlen kellékei a megfelelő állattartásnak. A gyűjtés célja, hogy karácsony alkalmával lakjanak jól a nehéz sorsú állatok is.

A felajánlott eledeleket védenceink, támogatottjaink és a nehéz helyzetben élő, állattartó családok állatai kapják meg. Ha valaki pénzadománnyal kívánja támogatni a szervezetek munkáját, azt a szervezetek számlaszámára elutalva tudja megtenni.

 

Köszönettel:

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete
Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
www.hmvhelyiallatvedok.eu
 
Országos Állatvédelmi Alapítvány
Bankszámlaszám: 57600118-10005673 (3A Takarékszövetkezet)
www.orszagosallatvedo.hu

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség