Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete havi 15 napra munkavállaló jelentkezését várja állatgondozói munkakörben egyszerűsített munkaszerződés/napi bejelentés keretein belül.

 

 

 

 

 


 

A munkanapok megbeszélések szerint alakulnak, a napi munkaidő 5 óra hossza. Akár hétvége is beleeshet esetenként. A feladat a kutyusok, cicusok kitakarítása, megetetése, foglalkozás velük, illetve a terület rendben tartása. Állatvédelmi- és Szabadidős Központunkban kis létszámmal dolgozunk, a cicusok vannak többségben. A hangulat családias! Olyan munkavállaló jelentkezését várjuk, aki imádja az állatokat, elhivatott a segítésük iránt, alázatos, végtelen türelemmel rendelkezik, bizonyos esetekben határozott, illetve aki nem munkának fogná fel ezt az egészet, hanem hivatásnak! Az önálló munkavégzés fontos! Nem rejtünk szőnyeg alá semmit sem, az órabér 978 forint, amit ki tudunk fizetni. Ez 15 nappal, napi 5 óra hosszával számolva összesen: 73 350 forint!
A központba a kijutás kerékpárral oldható meg vagy autóval. Utóbbinál az üzemanyagköltséget vállalni nem tudjuk!
Jelentkezni kizárólag emailba lehet önéletrajz csatolása mellett az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Ha kérdés merül fel, azt is emailba kell feltenni, commentben, messenger üzenetben nem tudunk felvilágosítást adni



Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség