Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Az idei évre véget ért az ivartalanítási akciónk! Összesen április 1-e óta 120 utcai cicát tudtunk ivartalaníttatni Hódmezővásárhelyen köszönhetően a Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST alapítványnak. Köszönjük, hogy segíti és támogatja a munkánkat, a missziónkat! Köszönjük Mészáros Gabriella magyarországi képviselőjének munkáját, az egész éves együttműködést! Az ivartalanított cicák közül több kapott egyéb alapellátást is, többek között fogkő leszedést vagy kúraszerű ellátást.

 


 

Hatalmas köszönettel tartozunk a Kovidoki Állatorvosi Rendelő állatorvosának, Dr. Kovács Istvánnak, aki két asszisztensével, Judittal és Fruzsival megállás nélkül végezte el a munkát, a műtéteket. Egyetlenegy esetben sem lépett fel komplikáció, minden rendben zajlott. Köszönjük a rendelőnek, hogy teljes mellszélességgel segíti az egyesületünk programját. Köszönjük az etetők, cicabarátok segítségét, akik a befogásokban, szállításokban, lábadoztatásokban segítettek.

A hét fő szerepe a meglévő védenceinké volt. Tizenkilencedik védencünk bemutatkozásánál tartunk éppen. Fő célunk, hogy gazdit találhassunk valamelyik védencünk számára, egy biztonságos otthont!
Több adomány is érkezett, postai úton, futárszolgálattal. Állateledelek, játékok. Hálásan köszönjük minden állatbarátnak, akik segítik a munkánkat. Akik támogatják a védenceink ellátását.
Köszönjük egy helyi fiatal párnak, akik szalmát hoztak a kutyusainknak és a süniknek!
Kellemes Ünnepeket Kívánunk mindenkinek!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!
Hálásan köszönjük!
Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség