Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Ezen a héten három cicánkkal voltunk az állatorvosnál. Manóval, Merésszel és Lujzival. Mind a hármójuknál általános vizsgálat történt és vérvétel (laborvizsgálat) is. Manó és Lujzi FIV+ cica (AIDS), Merész pedig FeLV+ (leukózis). Fontos náluk a fél évenkénti laborvizsgálat tünetmentesség ideje alatt is. Szerencsére komoly eltérések nincsenek, a laboreredmények szerint, amelynek nagyon örülünk. Egészségüket hosszú ideg fenntartani, karbantartani immunerősítőkkel, speciális tápokkal tudjuk.

 


 

„Karácsonyi Csomagot az Otthontalan Állatoknak” című kezdeményezésünk keretein belül ma már a tizenkettedig védencünket tudtuk bemutatni. Leírásukban történetükkel ismerkedhettek meg, illetve kívánságlistájukat olvashatjátok. Állateledel, egyéb adomány postára adására, futár szolgálat által elküldött csomagok feladására van lehetőség, pénzadományozásra a számlaszámunkra, stb. Bővebben a Facebook oldalunkon olvashattok a kezdeményezésünkről, de ha információra lenne szükség, nyugodtan írjatok.
Az utcamacska ivartalanítási projektünk sem állt meg, folyamatos, egészen tizenhatodikáig. Addig lezajlanak a betervezett műtétek, a keretünk ugyanis elfogyott! A zárásról nyilvános beszámolót fogunk közzétenni, amint időnk és energiánk engedi.
Köszönjük a Makói Városi Televízió-nak, hogy interjút készített az egyesületünkkel. Izgatottan várjuk a Delmagyar cikkét is, ugyanis meglátogatták a védenceinket.
 
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség