Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A hét fő eseménye Füge volt. Tudjátok, ő már fél éve a védencünk. Átesett mindenféle szokásos ellenőrzésen, oltásokon, stb, azonban a vérvétel, a laborvizsgálat során rossz máj értékek születtek. Biopszia (mintavétel) történt, neg. eredménnyel. Szív irányába mentünk, szív ultrahang és vérnyomás mérés. Szerencsére minden érték és kép jó, így pár nap múlva kiköltözhet a Cicalakba. Kontroll laborvizsgálatok javasoltak mindenesetre.
 

Elszállítottuk az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletből a védenceink számára felajánlott állateledeleket. Ezúton is hálásan köszönjük minden állatbarátnak, akik gondoltak a kutyusaink, cicusainkra és adományoztak. Az üzletben a gyűjtő hengerünk továbbra is kint van, várjuk az adományokat!
A Lady Állateledel Üzletből is elszállítottuk az adományokat, illetve felnyitottuk a pénzadomány ládánkat, amelyben 11 915 forint volt. Hálásan köszönjük ezeket az adományokat is. Továbbra is várjuk az állatbarátokat az üzletbe, az ott megvásárolt eledeleket le is lehet adni.

A héten is folytatódott az utcai cicák ivartalaníttatása. Nagyon sok etető keres meg bennünket, akik felelősségteljesen szeretnék a cicákat sterilizálni. A lehetőségeinkhez mérten segítünk!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06

Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: KoviDoki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Köszönjük szépen!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség