Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A három, kapun bedobott kiscicával jártunk a dokinál, akik megkaphatták az első védőoltásukat. Hősként viselkedett Kifli, Pisze és Leó, ügyesek voltak nagyon.
 
 
 

Füge is eljött velünk. Neki a laborjait kontrolláltuk, vért vettek tőle – bízunk benne, hogy a máj értékei rendben lesznek, mert akkor kiköltözhet a Cicalakba.
Lujzi is átesett a kontroll UH (ultrahang) vizsgálaton, illetve neki is kontrolláljuk a laborjait. Picit türelmetlen volt, így két kezes vérvétel történt, pedig ő alapjába véve egy nyugodt cicus. A szemének az állapota nem romlott szerencsére, stagnál!

 

 

A városban a héten is folytatódott az utcamacska ivartalanítási programunk! Rengeteg a kóbor bársonytalpú, akik szenvednek betegen a közterületen. Jó ez? NEM, senkinek sem, éppen ezért a megelőzést tartjuk az IGAZI mentésnek! A programunkat a Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST finanszírozza, a partnerszervezetünk. Hálásak vagyunk nekik, ugyanis önerőből ennyi cicust nem tudnánk megműttetni. A programra az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen keresztül lehet jelentkezni.
A szeretet és a törődés a héten sem maradhatott el. Illetve javában zajlanak az egyeztetési munkálatok a Cicalakok szigetelésével kapcsolatban, hála FŐ ANGYALUNKNAK, aki segít és finanszírozza a munkát. A részletekről be fogunk számolni!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!
Köszönjük szépen!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség