Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Ha nincs hely a menhelyen, nem tudnak segíteni az állatvédők, az sem gond, bedobják a kapunk őket!

 

 

 

 

 


 

Mit és kinek ártott ez a három, beteg szemű kismacska? Talán nem lett volna egyszerűbb a mami cicát ivartalaníttatni? Ja, és valószínűleg őket sem fogják kábé soha örökbe fogadni tőlünk, mert nem adjuk oda őket aszfaltmatricának, sőt, elmegyünk személyesen a gazdi jelölt lakására megnézni azt, hogy alkalmas-e a felelős cicatartásra az ingatlan!

Marad a sok házi szaporító, onnan bárki, bármennyi kiscicát hozhat, vihet és azok is szaporodhatnak a végtelenségig! És aki ezek után azt mondja, hogy az ivartalanítás felesleges és hülyeség, annál megkérdőjelezhető, hogy egyáltalán szereti e az állatokat? És végre az állatvédőknek is fel kellene fogniuk, hogy IVAROSAN NEM ADUNK ÖRÖKBE állatot és mindenféle előszűrés nélkül . . .  de mit is papolunk itt, amikor vannak olyan illegális menhelyek, ahol szintén szaporodnak az állatok . . .  ez a magyar állatvédelem reménytelen, a gyomrunk felfordul! Soha, de sohasem lesz rend állatvédelmi ügyben, főleg nem úgy, hogy szaporító "állatvédelmi" alapítványok kapnak az államtól hasra ütés szerűen 2 millió forint vissza nem térítendő támogatást! Hát, hajrá Magyarország!

A három cicust elkülönítve, biztonságba helyeztük! Belső-külső parazitamentesítésük megtörtént, a szemüket bekentük (a doktornővel telefonon előzetesen egyeztetve) és hétfőn irány az állatorvosi központ. Még nevet sem adtunk nekik, majd . . .  Az ellátásuk, attól függően, hogy a kezelésük mit igényel, meg fogja közelíteni a százezer forintot. Még mielőtt bárki is nekünk esik: 6 db oltás, 3 db. chip, 3 ivartalanítás (ha lesz még SUST keret, azt az ivartalaníttatási programunkban meg tudjuk ejteni), 3 FIV/FeLV teszt, ha szükséges laborvizsgálat, immunerősítők, gyógyszerek . . .  és még sorolhatnánk.  És, ki tudja, hogy rendbe jön-e a szemük!  Hétfőn jelentkezünk a friss infókkal!

Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
Ha segítenél, a KÖZLEMÉNYBE: "3 kismacskára"

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség