Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Cinivel látogattuk meg az állatorvosi központot laborvizsgálat miatt. Kontrolláltuk, azaz ellenőriztettük a vérképét, mert tudjátok, ő az a cica, aki nagyon fél, elbújt, soványka és emiatt el is kellett különítenünk. Az eredmények meg is érkeztek, kicsit javultak. A doktornő azt javasolta, hogy ne helyezzük vissza a lakba Cinit, mert a stressz okozhatja nála ezt a problémát. Most súlykontroll három hónapig és, ha nem hízik, további vizsgálatokat rendel el az állatorvos. Hamarosan készítünk Ciniről pár fotót, hátha valaki bele szeretne.
 

Manóval és Lujzival is állatorvosnál jártunk. Manó rendben van, a szeme olyan, amilyen, de nincs vele probléma. Tudjátok, ő a mindszenti összevert cica, sokan így ismerhetitek. Úgy van „összerakva”, de tényleg, csoda, hogy ÉLETBEN maradt! De ÉL, boldog, biztonságban van!
Lujzival sajnos problémák vannak. A szemével és az ultrahang is mutatott valami nem jó eltérést. A doktornő konzíliumot rendelt el, az ő esetében speciális kezelést kell kitalálni, mivel FIV+ állapotú. Egyébként rendkívül jól van, étvágya hatalmas, Manóval jókat játszik.
Tüskés védencünk is hazatérhetett az otthonába, az erdőbe. Valamivel több, mint egy hónapig gondoztuk a sebét, szépen begyógyult, így biztonsággal visszaengedhető volt már. Nagyon boldog volt, szimatolt nagyokat és azonnal útnak eredt.

 

 

Elkészítettük az ivartalanítási programunk első részének lezárását. Összesen április 1-e óta húsz cicát tudtunk megműttetni, nyolc kandúrt és tizenkét nőstényt. Köszönjük az etetőknek és a közreműködőknek a segítséget. Külön boldogsággal tölt el bennünket, hogy van, amelyik cicust befogadta az etetője. A programot folytatjuk, jelentkezni rá az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön keresztül lehet.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06

Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség