Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Cini történetét többen ismerhetitek már. Ő egy atom vad cicus volt, úgy csapdáztuk be. Feltételezzük és az etetők is, hogy Cili (egykori védencünk) testvére. Erre való tekintettel nem engedtük őt vissza. Bíztunk abban, hogy szelídülni fog.

 

 

 

 


 

Sajnos nem így történt, a Cicalakban is nagyon visszahúzódó volt. Illetve teltek a hetek és nem akart hízni. Kamerát szereltünk fel, kilestük, hogy éjszaka mit csinál. Mozgolódott, evett, előbújt. Viszont aggasztott bennünket a karcsúsága. Laborvizsgálatot kértünk, amelyben pár érték volt eltérő, de nem vészesen.
Úgy állapodtunk meg Dr. Dudás Dominika doktornővel, hogy kiemeljük Cinit a Cicalakból és várunk két hónapot, majd ismételjük a laborvizsgálatot. Ennek az ideje jött el ma! A vérvétel megtörtént, pár nap és meglátjuk az eredményt. Sajnos hízni nem hízott. Egyébként rendben van Cini. Viszont azért egy picit aggódunk. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen! Köszönjük szépen Dr. Pintér Zita doktornőnek az ellátást!

26 755 forintba került a mai ellátás! Ebben van Debi kutyusunknak egy fül krém, Lujziéknak vitamin és Fügének a "májas" gyógytáp. Amennyiben tudod, támogasd állatorvosi ellátásainkat:
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB

FRISS: Cini laboreredménye megérkezett, javulást mutat. A doktornő nem javasolja a Cicalakba a visszahelyezését, három hónap múlva kontroll. A stressz okozhatja nála ezeket a problémákat.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség