Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Tom cicánk pontosan egy hónapig állt szemkezelés alatt. Fekélyes lett az egyik szeme, szaruhártya fekély. Súlyos volt és az esetet az is súlyosbította, hogy ő egy nehezen kezelhető cica. Egyik tagunkat fogadta el, ő tudja simogatni, kezelni, de például azt, hogy megemelje, már neki sem engedi. Szóval az eljárásmód, a terápia nála más volt. De Dr. Novák Krisztina doktornő megoldotta, ügyes technikát alkalmazott. A szem megmaradt, sőt! Gyönyörű lett, a látása is jó, ha nem is 100%-os. Örök hálánk a doktornőnek és Tomnak, hogy hősiesen tűrte az egy hónapos elkülönítést, a gallért, a nyaggatást.
 

Totó cicánk is megkapta az éves védőoltását! Ez mit is jelent? Azt, hogy már egy éve a gondozásunkba van. Volt rá pár nem komoly érdeklődő, de: mi csak családtagnak adjuk örökbe, igazi kedvencnek. Nem egerészőnek meg kintinek, meg mit tudjuk mi még minek. Igazi kis hősként viselte a szurit, pedig azt ugye senki sem szereti. Az út a dokihoz jobban megviselte.

Fő angyalunk járt nálunk személyesen, Cucli és Csipesz gazdája, aki nem érkezett üres kézzel. Hozott a védenceinknek sok-sok finom falatot, hasznos holmikat. És, pénzzel is támogatta őket, amelyet ezúton is köszönünk szépen. Angyalunk már oly sokszor mellénk állt, hogy nélküle talán már össze roskadtunk volna. Ezúton minden állatbarátnak szeretnénk megköszönni a támogatását, aki utalt kisebb, nagyobb összeget, hiszen csak összefogással érhetünk el eredményt, maradhatunk talpon. Köszönjük nektek, folytatjuk, 20 napra fellélegezhetünk, az alap működésünk rendben lesz. A további, plusz költségeket pedig . . .  majd látjuk! Nagyon nem egyszerű!
Köszönjük szépen a Vásárhelyi Televízió-nak is, hogy kilátogattak hozzánk és tudósítottak a jelenlegi helyzetünkről és az állatainkról. Köszönjük minden sajtófelületnek, rádiónak, hírportálnak, akik rendszeresen beszámolnak a tevékenységünkről. Nagyon fontos ez, hiszen így az adományozóink is első kézből tájékozódnak a munkánkról.

Az utcai, kolóniás cicák első turnusa is lezárult. Április elseje óta összesen 20 cicát tudtunk sterilizálni, megműttetni, 8 kandúrt és 12 nőstényt. A beszámolót befogadták, a programot folytatjuk, hiszen cél: a kóbor állatok létszámának csökkentése! Legalábbis nekünk biztosan! Köszönjük a Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST svájci alapítványnak a finanszírozást és Mészáros Gabriella magyarországi képviseletét.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek!   Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség