Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Tom cicánk szemével kontroll vizsgálatra mentünk. A doktornő eltávolította a szeméből a varratokat. Szerencsére a szeme megmaradt és nagyon szépen gyógyul, de még két hét (már csak egy), addig a gallérban kell lennie, hogy ne piszkálja. Hősiesen tűri,  a cseppentést nem engedi, de a kenőcsölést igen. Nagyon ügyes a Tom baba (mi csak így hívjuk), nagyon szeretjük!
 

Fügével is dokinál jártunk, laborvizsgálatot kértünk a számára. Rossz érzésünk volt, mert picit vékonyka. A vérkép kimutatta, hogy a máj értékei nem jók. Speciális tápot kell most enni, illetve gyógyszert és sok-sok vitamint. Bő egy hét múlva kontroll, szorítsatok érte. Sajnos addig a Cicalakba sem költözhet ki.

Hatalmas öröm ért bennünket, az Országos Állatjóléti Egyesület 100%-ban támogatja és finanszírozza a 3 fázis bekötését. Tudjátok, mi csak villannyal tudunk dolgozni, télen fűteni és a plusz Cicalak miatt, nagyobb teljesítményű áramot kell beköttetni, melynek az összege 235 000 forint. Ezt a támogató szervezet már át is utalta nekünk, mi pedig a szerelő céget már meg is bíztuk, így heteken belül el is készülhet a hálózat bővítés. Hálásan köszönjük!

Sünikénkkel is kontroll vizsgálaton jártunk. Szépen gyógyul a sebe, pár nap múlva elengedhetjük, visszaadhatjuk őt a természetnek, a Földnek. Hősiesen tűri ő is a gondozást, az ellátást!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06

Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.

Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét!

Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség