Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A héten Merész megkapta az ismétlő, azaz a II. védőoltását. Nagyon ügyes volt. Annyira okos, intelligens cica, imádjuk őt is!
 
 
 

Egy kedves helyi fiatalembert fogadhattunk a héten, adományt hozott a védenceinknek. Ezúton is hálásan köszönjük, nagy segítség! Köszönjük szépen!
Több figyelemfelhívó posztunk is készült a hőségről, illetve a Delmagyar is készített velünk egy interjút. Nagyon fontos: Friss víz az állatoknak, árnyék, rendszeres felügyelet, ellenőrzés, kocsiba hagyni vagy láncra tenni TILOS! Ha állatkínzást tapasztaltok, akkor a 107 vagy a 112-őt hívjátok! Rettenetes kánikula jön, 38°C is lehet, nagyon legyünk óvatosak!

 

 

Továbbá, a héten nagyon aktuális volt: ha állatkínzást észleltek, hallotok, akkor szintén a rendőrséget kell értesíteni a 107 vagy 112-es számon. Ha helytelen állattartást tapasztaltok, akkor a jegyzőnek, kormányhivatalnak kell jelezni. Mi, civilek jogilag eljárni nem tudunk, nincs hatósági jogkörünk. De ezen túlmenően kapacitásunk sem (nekünk legalábbis biztosan nem), hiszen a munkánk, családunk mellett, önkéntesként végezzük a missziónkat. Kérünk benneteket, ne az állatvédőket bántsátok amiatt, mert mindent tőlünk várnak el sokan. Posztot is készítettünk erről, adjuk tovább az infót, hogy a bejelentés a megfelelő helyre érkezzen és időben, életet menthet!
Átadtuk hivatalosan is a Cicalakunk kibővített részét, amelyet az állatbarátok és a hódmezővásárhelyi önkormányzat segítségéből tudtuk megvalósítani. Hálásan köszönjük ezúton is mindenkinek, aki segítette a projektet. A cicusaink imádják, illetve így több cicusnak tudunk esélyt adni egy szebb élet reményében!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét! Köszönjük szépen!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség