Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Füge és Pille cica átesett az ivartalanításon, megkapták az I. védőoltásukat és a chipjüket is. Korábbi vizsgálatokon a FIV (macska AIDS) és a FeLV (macska leukózis) betegségekre tesztelve lettek, szerencsére neg. eredménnyel. Mindnyájan jól vannak, Pille cicusnak a szőre is szépen javul, a kedve is jobb, aktívabb.
 

Tom cicánknak a bal szemének sajnos szaruhártya fekélye van. Rettenetesen nehéz kezelni, mivel vad, ha hozzáérünk, egyikünknek engedi a simogatást, de ha már erősebben hozzá érünk, például, ha becseppentenénk a szemét, megijed és támad. Egyelőre felvarrta a doktornő a harmadik szemhéjat, hogy védjük a sérülést. Már egy hét lassan eltelt, még egy hét és kikerülhetnek a varratok és, ha minden igaz, a gallér is, amit nagyon nehezen visel. Tom nem ezt érdemli, egy jó lelkű cicus! Imádkozzatok érte!
Egy sérült mami süni is a gondozásunkba került, két picije maradt életben. Kutyaharapás áldozata volt a mami. A megtalálói elsősegélyben részesítették. KoviDoki ellátta a sebet, hamarosan kontroll. Bízunk benne, hogy a picik megmaradnak. Szépen ellátja őket, a maminak is nagy az étvágya.
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek az adományát, aki valamilyen formában segíti és támogatja a védenceink ellátását, állatorvosi költségeiknek a finanszírozását!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Köszönjük, ha gondoltatok a védenceinkre a bevallásotokkor!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.

Szegeden az Alpha Zoo Szeged - Auchan üzletben is támogathatjátok a védenceinket állateledel megvásárlásával! Az adományt a kihelyezett gyűjtő hengerben elhelyezhetitek! Ha nem találnátok, kérjétek az eladók segítségét! Köszönjük szépen!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség