Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Öröm hír, hogy Merész cicus megkapta az I. védőoltását. Már eljutottunk idáig, hosszú út volt, de célegyenesben vagyunk. Tudjátok, neki volt a lába kétséges, hogy megmarad-e, de masszírozással, sok-sok törődéssel és szeretettel sikerült. Bő két hét múlva kapja meg a II. oltását.

 

 


 

Új cicus is érkezett a gondozásunkba! Hódmezővásárhelyen a Kaszap u. környékén találta egy állatbarát hölgy, el volt ázva. Prüszköl, köhög, gyógyszert kell szednie, jövő héten kontroll. Nőstény cicus egyébként, a névadása még folyamatban. Szerencsére a FIV/FeLV tesztje neg. Ha meggyógyul, felerősödik, átesik az ivartalanításon és minden egyéb dolgon, ami nálunk protokoll.
Egy sünike is érkezett a gondozásunkba. Bele volt ragadva a sár, beköpték a legyek. Békéssámsonról hozták el nekünk. Sajnos, hiába minden igyekezet, nem sikerült őt megmentenünk.
Debivel is dokinál jártunk, az éves veszettség elleni oltását kapta meg. Jövő héten TSH és egyéb értékek kontrollálása lesz.
Az ingyenes macska ivartalaníttatási programunkra folyamatosan lehet jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkön keresztül.
 
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
A doktor úr új oldala ehhez: Kovi Doki Petshop
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség