Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Lujzi: Lujzinak sajnos a szemének üvegtest gyulladása van. Ma újabb vizsgálatokon esett át. Kapott plusz szemcseppet, egy hét múlva kell vele visszamenni az állatorvoshoz. Szorítsatok érte, megérdemli a boldog életet!

 

 

 

 

 


 

Merész: Merész cicusnak gyönyörűen gyógyul a lába, megdicsérték őt a doktornénik is. Nem tökéletes, de ahhoz képest, hogy le akarták vágni (hosszú történet), megmenekült! A tornát folytatni kell, de ma átesett a vérvételen is. A laborértékei a FeLV+ (macska leukózis) állapotához képest jó, így a jövőhétre kaptunk időpontot ivartalanításra és a berohadt fogának a kiműtésére. Merész, tudtuk mi, hogy türelemmel eljutunk idáig, nagyon szeretünk téged is!
Csutka: Csutka cicustól is vért vettek, nagy labor készül, illetve PCR teszt. Az ő esetében a megtalálói többször teszteltették, ám eltérőek voltak a gyors teszt eredmények FIV (macska AIDS) és FeLV (macska leukózis) betegségekre, így elkészíttetjük neki a PCR vizsgálatot és az egyéb laborelemzést. Sajnos még meg van fázva, erre gyógyszert kap, a szemére cseppet, sok-sok vitamint az ételébe. Amint megérkezik a laboreredmény, továbblépünk.
Cini: Cini cicusunk (tudjátok, a trikolór, soványkánk) laborértékei is megérkeztek. Vannak eltérések, de nem vészesek. Gyulladásra, felszívódási zavarra jellemző értékeltérések. Jelenleg abban maradtunk a doktornővel, hogy magasabb értékű táplálékot kap, egyelőre nem kerül vissza a Cacalakba, hanem külön él és két hónap múlva kontrolláljuk a vérképét, azaz megnézzük, hogy normalizálódtak-e az eltérések, valamint, hogy hízik-e majd. Ciniről egyébként majd egy külön posztban is beszámolunk.
 
Köszönjük szépen Dr. Dudás Dominika és Dr. Novák Krisztina doktornőknek a mai ellátást!
 
A gyógyszereket kiváltottuk, az ellátás díját a laboreredmények megérkezésével együtt kell rendeznünk. Ebben a segítségeteket kérjük, sajnos elfogyott a pénzünk!
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
Adó 1 % felajánlásához az adószámunk: 18298091-1-06

 

Köszönjük szépen!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség