Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Tapinak az ÉLETÉT mentettük meg! Kiskora óta egy láncra volt kötve, sohasem volt szeretgetve. Néha dobtak neki valami száraz kenyeret, meg egy kis vizet, de azt a lánccal felborította, így se télen, se a hőségben nem jutott elegendő folyadékhoz és táplálékhoz sem.

 

 

 


 

2020. januárjában a gondozásunkba került. Megkapta az oltását, belső-külső parazitamentesítésen esett át és ivartalanítva lett. Sajnos szívférges, így a gyógyszeres kezelése folyamatban van, de nincs tünete, így hatalmas az esélye a teljes felépülésre.

Imád nagyokat játszani, futni, el sem hiszi, amikor kihozzuk sétálni, hogy szabad és nem egy kis láncon van. Egyébként 2018.01.01-je körül született, fiú kutyus. Javasoljuk család mellé, ahol sokat foglalkoznának vele és sok-sok szeretetet, törődést kapna.

Érdeklődni és jelentkezni érte az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön keresztül lehet.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség