Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Tücsök megpróbálta, de nem jött össze neki! Pedig nagyon felkészült. Ugye van még esélye? 2019.08.27-én született, ivartalanított lányka, aki oltott, chippelt, parazitamentesített, negatív FIV/FeLV teszttel rendelkező, rendkívül bohókás, aktív cicaként várja a nagy Ő-t!

 

 

 

 

 

 

 


 

Nagy a mozgásigénye, szeret nagyokat szaladni, bizonyos tárgyakat közelebbről megvizsgálni, vagy a polcon szétnézni. Mindenképp a nagy Ő jelentkezőnek türelmesnek kell lennie, aki felkészült egy életvidám cica örökbe fogadására. A fellángolása, aktívsága nyilvánvalóan idővel csökkenni fog.

De ne felejtsük el, hogy ősszel, amikor megtalálták elütve, nagyon rossz állapotban volt. Egy komoly combcsont műtéten esett át, amely sikeres volt és a mozgásában szerencsére abszolút nem korlátozza. Örül, hogy él, örül az élet minden percének. Kizárólag benti cicának adjuk örökbe! Ha felkeltette az érdeklődésedet, írj privát üzenetet vagy emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség