Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Az új év nem hozott szerencsét a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete számára, alig telt el pár nap a 2021-es esztendőből, máris több, beteg állat érkezett a gondozásukba.

 

 

 

 


 

Balogh Ernő, az egyesület elnöke elmondta, összesen százhatvanezer forintot kell összegyűjteni ahhoz, hogy nagyjából a januári hónapot fedezni tudják, ez mind működési költség. Ez az összeg az általános állatorvosi számlákat, a közüzemi díjakat, a szívféreg megelőző tablettákat, parazitairtókat fedezi.

A szervezet gondozásában egyébként nemrég egy Mindszenten összevert cica került, de még másik két utcai macska állatorvosi ellátásáról is gondoskodnak, valamint több ivartalaníttatás is be van ütemezve. Az egyesületet a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámon keresztül tudják támogatni. Bővebb információ az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhető.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség