Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Rendkívüli segítségre van szüksége a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének. Mint oly sok másik civil szervezet, körülbelül másfél hónap múlva kapják meg a 2019. évi adó 1%-os felajánlásokat. Azt, hogy ez mekkora összeg még nem tudják, így költségvetést sem tudnak készíteni, fogalmuk sincsen, hogy folytatni tudják-e a munkájukat vagy változásokat kell eszközölniük.

 

 


 

Annyit azonban biztosan tudnak az állatvédők, hogy a szeptemberi hónapban 200 ezer forintot kell összegyűjteni ahhoz, hogy az eddig megszokott jó színvonalon láthassák el a mentett védenceiket, fizethessék a közüzemi számláikat, állatorvosaikat. Mint mindig, most is a civil, jólelkű állatbarátok segítségét kérik, esetleg cégek jelentkezését, támogatását.
Az egyesület családias légkört biztosít a mini menhelyén a gondozott állatok számára, mindent megpróbálnak megadni mindaddig, ameddig egy végleges, felelős gazdi nem jelentkezik értük.
Balogh Ernő, az egyesület elnöke elmondta, az elmúlt hetekben folyamatosan utcai cicákat is ivartalaníttattak Hódmezővásárhelyen, sokukat élvefogó csapda segítségével tudták csak megfogni, ami nem könnyű, de muszáj, hiszen rengeteg az utcán született szaporulat. Ezeket a cicákat az ivartalanítást követően lábadoztatják, majd visszakerülnek eredeti élőhelyükre, ám már szaporodni nem fognak, sokkal egészségesebbek, szebbek és erősebbek lesznek, ellenálóbb a szervezetük több betegséggel szemben is.

Az elnök hozzátette, legutóbb Totó, Pipi, Boci és Teddy cicusaik is átestek az ivartalanításon, akik most érték el azt a kort, hogy műthetővé váltak. Jelenleg az egyesület gondozásában minden állat ivartalan, amire büszkék, hiszen egy állatvédőnek ez rendkívül fontos. A műtéti költségek magasak, bár az együttműködő állatorvosok is elismerik és támogatják a misszót, de még így is nehezen tudják kifizetni a több tízezer forintos beavatkozásokat.
Aki segíteni szeretne az egyesületnek, az a 10700158-67637539-51100005-ös (CIB Bank) számlaszámra juttathatja el adományát vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. PayPal címre. Bővebb információ az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen keresztül kérhető.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség