Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egy újabb nehéz hónap jött el a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületénél. Mintegy 150 ezer forintot kell összegyűjteniük ahhoz, hogy az augusztusi hónapban is be tudjanak vásárolni az állataik számára, parazita irtókat, szívféreg megelőző tablettákat vehessenek, közüzemi, állatorvosi díjakat kiegyenlíthessék.

 

 


 

Balogh Ernő az egyesület elnöke elmondta, hogy az augusztus most talán csendesebb hónap lesz, mivel az elmúlt hónapban, júliusban meghaladta a fél millió forintot is a szervezet kiadása. Ebben a hónapban számításaik szerint 150 ezer forintból már tudnak gazdálkodni. Hozzátette, tagjaik, segítőik is támogatják a szervezetet, de sajnos ez kevés, így az állatbarátokhoz kell fordulniuk.

Az elnök kiemelte, jelenleg 2168 forint van a számlájukon, ha nem érkezik segítség nem tudja, hogy miből lesz elég fedezet a tizennyolc állat ellátására, valamint az utcai cicák ivartalaníttatására. Az elmúlt pár hét alatt csaknem kilencven cicával kapcsolatos segítségkérés érkezett a szervezethez, és bár folyamatosan dolgoznak a problémák megoldásán, a 15 négyzetméteres cicalakba tíz cicánál többet sajnos nem tudnak elhelyezni. Örökbefogadók nem jelentkeznek vagy, ha igen, kintre, udvarra fogadnának örökbe, de Balogh Ernő leszögezte, „aszfaltmatricának” nem adnak örökbe egy állatot sem.
Az egyesület minden hozzá bekerülő állatot oltat, ivartalaníttat, chippel lát el, a kutyusokat szívférgességre szűreti, a cicákat FIV (macska AIDS) és FeLV (macska leukózis) betegségekre. Emellett a tüskéseken is segítenek, jelenleg négy süni van a szervezet gondozásában.
A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete mindent megtesz a hozzájuk bekerülő állatokért. Ha támogatni szeretné őket, adományát a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámukra juttathatja el vagy PayPal címükre, amely a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Bővebb információ az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen keresztül kérhető.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség