Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete örökbefogadók jelentkezését várja a hontalan állatok világnapja alkalmából, de aki nem tud örökbe fogadni, adománnyal is segítheti a nonprofit szervezet munkáját.

 

 

 

 


Az egyesület olyan állatszerető embereket keres, akik szeretnének örökbe fogadni egy cicát vagy egy kutyust. Azok a leendő gazdik, akik eddig nem tartottak állatot, de úgy érzik, hogy felelősségteljesen tudnának vigyázni egy négylábúra, ne ijedjenek meg. Az állatvédők az örökbefogadás előtt mindenkit ellátnak jó tanácsokkal és javaslatokkal. Az egyesület minden kutyust és cicust oltva, külső-belső parazitamentesítve, illetve chippel ellátva ad örökbe, a chipet a cicák is megkapják.

A hontalan állatok világnapja alkalmából az is segítheti az egyesület munkáját, aki ugyan örökbe fogadni nem tud, de szívügyének tekinti az állatok sorsát és szívesen támogatná az önkéntes állatvédők munkáját. Balogh Ernő a szervezet elnöke abban bízik, hogy mihamarabb jelentkeznek gazdijelöltek, hiszen csak akkor tudnak újabb bajban lévő állatot befogadni, ha szabadul fel hely.

Hozzátette, a lehetőségeik végesek, de mindent megpróbálnak annak érdekében megtenni, hogy valamilyen módon segítséget nyújtsanak. Az utcai cicák ivartalaníttatását is aktívan folytatja a szervezet, igaz mini projektek keretein belül, mivel idén nincs külföldi támogatás, így kizárólag önerőből vagy civil adományokból tudják finanszírozni a műtéteket. Legutóbb az Eötvös-iskola udvaráról mentettek meg három kiscicát, illetve az Aranyossy-iskola udvaráról ivartalaníttattak három nőstény macskát.

Az örökbefogadással kapcsolatban ezen a linken keresztül juthat bővebb információhoz.

Aki pénzadománnyal támogatná az egyesületet, az a 510700158-67637539-51100005 CIB Bank számlaszámra utalhatja el felajánlását.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség