Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán tartott állatvédelmi előadást a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete március 6-án.
 
 
 
 
 

 
Balogh Ernő, a szervezet elnök elmondta, a hallgatók betekintést nyerhettek a többi között abba, hogy hogyan telnek egy civil állatvédelmi szervezet mindennapjai, illetve mi a különbség egy állatotthon és az ebrendészeti telep között. Hozzátette, nagy öröm és megtiszteltetés az egyesület számára, hogy a karon tarthattak előadást, hiszen elsősorban óvodákba, általános- és középiskolákba szoktak ellátogatni. Fontos, hogy a felsőoktatásban résztvevő fiatal felnőttek megismerkedjenek az állatvédelemmel is.

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete jövőre az állatvédelmi kurzus keretein belül újra ellátogat a Mezőgazdasági Karra, de akkor már új hallgatókkal osztják meg tapasztalataikat, tanácsaikat az állatvédők.

Mindeközben Puffancsról se feledkezzünk meg, akit a szervezet Hódmezővásárhelyről, a Tompa utcáról mentett jó pár napja. Az idős cica átesett különböző vizsgálatokon, védőoltást kapott, leszűrték FIV-re és FeLV-re, külső és belső parazitamentesítésben részesült.
A tesztek szerencsére negatívak lettek. Jelenleg az egyesület még kezelteti, hiszen az idős cica szíve már nem a régi, és a tüdeje is vizesedik. Vízhajtót és hörgőtágítót kap. Az állatvédők bizakodnak, hogy ráncba szedik az „öreglányt” és valaki az utolsó pár éveit széppé téve, örökbe fogadja.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 870 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség