Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Közelegnek az ünnepek, a hideg, sötét esték. Sok kutyusnak és cicának meleg otthona van, azonban sokan az utcán, a hidegben, szerencsésebbek padláson vagy egy elhagyatott épületben húzzák meg magukat.

 

 

 

 


 

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete „Angyali állatbarátokat” keres, akik az ünnepek, a mikulás és a karácsony közeledtével, támogatják a szervezet munkáját, akár pénzadománnyal vagy tárgyi adománnyal, de akár önkéntes munkával is.
Balogh Ernő az egyesület elnöke elmondta, most nagyon nagy szükségük volna egy olyan mobil vagy konténerházra, amelyben, krízishelyzetben, rászoruló cicákat tudnak elhelyezni a hideg időben. Várják olyan állatbarátok jelentkezését, esetleg vállalkozók megkeresését, akik ennek beszerzésében tudnak segíteni. Hozzátette, jelenleg csaknem százezer forintnyi számla vár kifizetésre, amit most nem tudnak kiegyenlíteni. Ebben vannak állatorvosi költségek és autójavíttatási díj is.
Aki szeretné, pénzadománnyal is támogathatja szervezetünk munkáját. A korábbi évekhez hasonlóan várják olyan állatbarátok jelentkezését is, akik saját baráti körükben vagy a munkahelyükön, karácsony alkalmával önszorgalomból gyűjtést szerveznének és így segítenék a vásárhelyi egyesület tevékenységét.
A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete már mintegy négyszáz utcai és olyan cicát ivartalaníttatott, amelyek nehéz helyzetben élő állattartók macskái voltak. Kiemelt céljuk a megelőző tevékenység végzése, éppen ezért rendszeresen látogatják a város oktatási intézményeit is. Jelenleg négy sünit is teleltetnek, akiket tavasszal visszaadnak a természetnek a SÜNMENTŐ-KOMMANDÓ programjuk keretében.
Aki pénzadománnyal, utalással segítené az egyesület munkáját, az a CIB Banknál vezetett 10700158-67637539-51100005-ös bankszámlaszámra küldheti a támogatást. Fontos, hogy a közleménybe minden támogató írja bele, hogy: „angyali állatbarát”, hiszen december 24-én, szenteste az egyesület egy táblával szeretné megköszönni a támogatásokat, amin az angyali állatbarátok nevét tüntetik fel.

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.