Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken: Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2018

A póráz két végén

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Egyesületünk tegnap este, azaz 2018.04.19-én olvasta a Facebook-on, hogy Hódmezővásárhelyen a Szivárvány Otthon udvaránál van egy beteg, kullancsokkal teli cicus, aki segítségre szorul. Jeleztük Anikónak, aki kiírta a segítség kérést, hogy a mai napon, azaz 2018.04.20-án elmegyünk és megnézzük a cicust.
 
 

Bővebben: Szivárvány Otthonos cica, azaz Kapszula!

Állatbarátok a könyvtárban címmel tartott rendhagyó természetismereti foglalkozást első osztályos kisiskolásoknak az Országos Állatvédelmi Alapítvány és a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete április 20-án Szegeden, a Somogyi-könyvtár Petőfi-telepi fiókkönyvtárában.

 

 

Bővebben: Óriáscsiga és futókacsa – állati jó óra a könyvtárban

Mint azt korábbi írásainkból tudhatjátok, egyesületünk még idén nyáron szeretné megnyitni az Állatvédelmi- és Szabadidős Központját. Ehhez nagyon sok mindenre szükség van, hiszen a hely, ahol ez megvalósul, tulajdonkép egy zöld gyep, rissz-rossz kerítéssel, ahol már a hétvégén, jövőhét elejétől megkezdik az új kerítés felállítását, továbbá az áramszolgáltatóval megköttetett a szerződés, a villanylekötés is folyamatban van és az egyéb hatósági engedélykérelmek.

Bővebben: Segíts, hogy legyen cicaházunk!

Facebook

Csatlakozz - 2018

Életmentő - 2018

Sünmentő - 2018

Befogadó - 2018

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.