Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Május 22-én egyesületünk kiivartalaníttatta Kaszap cicát, aki már nagyon régóta utcacica. Ápolása és gondozása, a gyógyíttatása már folyamatban volt, de mostanra megerősödött annyira, hogy az ivartalanítását a doktor úr el tudta végezni.

 

 

Bővebben: Ismerd meg Kaszapot

Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete fényképe.Egyesületünk tegnap este, azaz 2018.04.19-én olvasta a Facebook-on, hogy Hódmezővásárhelyen a Szivárvány Otthon udvaránál van egy beteg, kullancsokkal teli cicus, aki segítségre szorul. Jeleztük Anikónak, aki kiírta a segítség kérést, hogy a mai napon, azaz 2018.04.20-án elmegyünk és megnézzük a cicust.
 
 

Bővebben: Szivárvány Otthonos cica, azaz Kapszula!

Állatbarátok a könyvtárban címmel tartott rendhagyó természetismereti foglalkozást első osztályos kisiskolásoknak az Országos Állatvédelmi Alapítvány és a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete április 20-án Szegeden, a Somogyi-könyvtár Petőfi-telepi fiókkönyvtárában.

 

 

Bővebben: Óriáscsiga és futókacsa – állati jó óra a könyvtárban

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 178 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.