Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás 2019

A póráz két végén

Befogadó - 2019

Egyesületünk immáron hetedik éve működik és aktívan tevékenykedik Hódmezővásárhelyen és környékén. Megalakulásunk óta sem alapszabályunk, sem céljaink nem változtak, kivéve a székhely címünket. Elsődleges célunk az állatvédelem, azon belül is kiemelt fontosságúnak tartjuk a prevenciót. Prevenciós tevékenységeink körébe tartozik a kutyák és macskák ivartalaníttatása, továbbá a fiatalok oktatása, szemléletformálása.

Bővebben: Az Egyesületünkről - Minden hozzánk forduló állatbarát számára

Június 13-án újra meglátogattuk a doki bácsit a babáinkkal. Szerencsére három csöppségnek úgy tűnik, minden rendben lesz a szemével, egyikkőjüknek nagyon csúnya, valószínűleg ő nem fog látni sohasem. De ettől függetlenül imádjuk és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy boldog élete lehessen neki is!

 

 

Bővebben: Baba-hírek

Hatalmas örömhírt közölt velünk az állatorvosunk.  A rendelőbe bement egy angyal és utána érdeklődött, hogy hogy állunk anyagilag, mennyivel „lógunk” a dokinak. Hát, sajnos mindig van elmaradásunk, főleg mostanában, hol 10, hol 20 ezer forint, de arra nagyon figyelünk, hogy ne halmozzuk fel, hiszen így is, ha Ti nem lennétek, ezt sem tudnánk kifizetni.

 

 

 

 

 

 

Bővebben: Segített egy Angyal

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 67 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz - 2019

Életmentő - 2019

Sünmentő - 2019

Segítség

Már idén is több, mint 15 családnak segítettünk.