Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Karádi Ágnes tanárnő Hódmezővásárhelyen, az Oldalkosár utca 3. sz. környékén találta a képen látható, rendkívül sovány és csapzott cicát. Azonnal biztonságba helyezte, majd felvette velünk a kapcsolatot.

 

 

 

 

 


 

Elvittük állatorvoshoz, elkészült a FIV (macska AIDS) és a FeLV (macska leukózis) tesztje, amely szerencsére negatív lett. Külső-belső parazitamentesítésen is átesett. Egyelőre a felerősítése folyik, vitaminozása, két hét múlva, ha nem rosszabbodna az állapota, kontroll, majd, ha felerősödött, elkezdődhet az oltási programja, ivartalaníttatása, stb.
Egyébként körülbelül 5-6 éves, nőstény cicus. A tanárnő ideiglenes gondozását élvezi a bársonytalpú jelenleg, aki a Pille nevet kapta. Köszönjük tanárnő, hogy segítesz Pillén!

Esetleg, ha gazdás cicáról lenne szó, csak elkóborolt volna, privát üzenetben jelentkezzen a gazdi, bizonyító erejű dokumentumok felmutatása után, a cica stabil állapotba kerülését követően visszakaphatja.
Köszönjük szépen a Kovidoki Állatorvosi Rendelő ellátását!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség