Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Legfontosabb pillanat volt, hogy a sünik hazaértek, akiket teleltettünk. Szép, nagyok lettek, így elengedésre kerültek biztonságos helyen. Ezúton is kérünk szépen mindenkit, hogy nagyon vigyázzatok a tüskésekre, mostanság sajnos kimerészkedhetnek majd az autóútra is!

 

 


 

Kedden ONLINE videokamerán keresztül látogattak meg bennünket a Cserkós diákok. Sajnos még személyesen nem találkozhatunk, de legalább így, a kamerák segítségével megnézhették a kutyusainkat és a cicusainkat. Beszélgethettünk a felelős állattartásról, az ivartalanítás fontosságáról. Reméljük, hogy ősszel már a kollégiumba látogathatunk.
Merészről is hírt adtunk. Gyönyörűen használja a lábát. Hamarosan meglátogatjuk az állatorvost, ha mindent rendben találnak ők is, áteshet az ivartalanításon, az oltásokon, chipelésen. Szorítsatok neki nagyon, imádni való egy macska ő is!
Öröm hír volt a csütörtöki városi közgyűlés hallgatása, ugyanis 125 000 forinttal a civil szervezetek számára kiírt pályázatból támogatja az önkormányzat a Cicalak bővítését. Így, összegyűlt a 300 000 forint. Köszönjük nektek, adományozóinknak és az önkormányzatnak. A munkának máris hozzáláttunk, a projektről részletes fotókkal, leírásokkal fogunk jelentkezni majd. És, így, ha felépült az új lak, még több cicusnak tudunk lehetőséget biztosítani egy szebb élet reményében.

Már javában zajlanak az ivartalaníttatások is a programunk keretében. Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az etetők nem jelentkeznek a programra és nem segítenek a kóbor cicák ivartalaníttatásában. Van egy-két olyan személy, aki igen, de több nem. Ez nagy probléma, hiszen, az ő felelősségük is a cicák sorsa. Ezúton is kérjük, hogy jelentkezzenek az etetők a programra.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Állatorvosunk rendelőjében a Kovidoki Állatorvosi Rendelő előterében van pénzadomány gyűjtő urnánk, ha készpénzzel támogatnád a védenceinket, abba bele dobhatod! Illetve, ha parazitairtót (bolhairtót, féreghajtót, szívféreg megelőző tablettát), esetleg gyógytápot vásárolnál a védenceinknek, azt is megteheted ott és le is adhatod egyúttal az adományt, át fogjuk venni.
Cím: Hódmezővásárhely, Simonyi utca 16. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség