Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Hazavittük a teleltetett sünijeinket a Jane Goodall Sünispotályunkból, amely jó szolgálatot tett a tavaly, késő ősszel született sünik számára. Szép, nagyok lettek! Már az erdőt megközelítve beindult a szimat, a zúgás, morgás. Legyetek jók tüskések, örülünk, hogy segíthettünk nektek is!

 

 

 

 


 

Ne feledjétek, vezessetek óvatosan, ha sérült, beteg sünit észleltek, ne menjetek el mellette az utcán. Kérjetek segítséget a számára, bennünket a Facebook-on értek el leghamarabb, az üzenet menüpont alatt. Fontos, hogy első lépésként helyezzétek a sünit biztonságba, akár egy dobozba és várjátok meg a visszajelzésünket, amennyiben korábban máshonnan nem tudtok kérni/kapni segítséget. Szükségünk van rájuk!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség