Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Mandulát Hódmezővásárhelyen csapdáztuk be még a hónap legelején, ivartalanításra érkezett szervezetünkhöz a TNR módszer alapján (TNR: ivartalaníttatás, lábadoztatás, visszaengedés), azonban Tom cica (a mi vadállatunk) átengedte a számára a helyet, így - mivel utca cica ellenére egészen barátkozó volt, a gondozásunkba fogadtuk, megadva a számára is az esélyt és a lehetőséget egy boldog élethez!

 

 

 


 

Az ivartalanításon gyorsan túlesett, fel sem vette a műtétet, nem viselte meg. Negatív FIV (macska AIDS) és negatív FeLV (macska leukózis) teszttel rendelkezik. Chipje is van és az oltásokon is túlesett, na meg persze a belső-külső parazitamentesítéseken. Elfoglalta helyét a Cicalakban, a társai érdeklődve várták, nézegették, szaglászták. Nem dobjuk őket egyből a mély vízbe, legelőször csak hordozón keresztül ismerkednek egymással, az új szagokkal, stb. Utána felügyelet mellett engedjük ki.

Minden rendben volt, egy-két fújást leszámítva. Ilyenkor mindig átrendeződnek a viszonyok, de pár nap és minden a régi kerékvágásban fog tovább menni. Reméljük, hogy ameddig nem jő el érte a nagy Ő, addig is boldog életet tudunk a számára biztosítani. A terasz tuti a kedvence lesz, az szinte minden cicus kedvence. Kivéve Cinit, ő még nem oldódott fel. Pedig annyira szeretnénk, ha boldogan nézelődne a többiekkel, ha bennünket nem is akar látni.
Nos, Mandula hivatalosan is gazdikereső, posztja megtalálható a honlapunkon is, ha valaki szeretne egy bújós, gyönyörű, cirmos cicát és felelős állattartó, kérjük jelentkezzen!
 
Támogasd a bársonytalpúak mentését:
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
Adó 1 % felajánlásához az adószámunk: 18298091-1-06

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Cicások csoportja..

Cicatartók és kedvelők klubja..
Nyilvános csoport 1 210 tag

Facebook

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség