Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Ő az a cica, aki Hódmezővásárhelyen a Kinizsi utcán és a Petőfi utca környékén a hetekben többször megjelent, sérült lábbal! Sajnos nagyon nincs jól! Lábán a sérülés alsó hangon bő egy hetes. Több röntgenfelvétel is készült, szerencsére eltörve nincs, azonban súlyos kontraktúra észlelhető.

 

 

 


 

Teljesen merev, behajlítani nem tudja, fájdalomra reagál. Jobb oldalon a felső fogazata rohadt, műtétre szorul. Nagyon ki is volt száradva, húgyhólyagja akkora volt, mint egy narancs, meg kellett pisiltetni. Nagyon bolhás! FIV neg, azonban FeLV poz. (azaz macska leukózisban szenved), ami tetézi a bajait. Első körben a lábát szeretnénk megmenteni, fizioterapeuta segítségével. Tornáztatni kell, masszírozni, miután a sebei begyógyultak.

Ha pozitív változás nem észlelhető, sajnos amputálni kell a lábát! Megkezdtük az immunerősítését, vérvételei, laborvizsgálatainak megszervezése is folyamatban van, de elsősorban a lábára koncentrálunk. Külső és belső parazitamentesítésen átesett. Nagyon kimerült szegény, ami nem is csoda, hiszen bő egy hete szenved ezzel a sérült lábbal.
A napokban infót adunk még róla, reméljük, hogy sokkal jobb hírekkel jövünk! A „gazdikkal” kapcsolatban vagyunk, azonban a részletekről nem kívánunk megosztani információkat, most a számunkra az a fontos, hogy a cica életét megmentsük!
Mai ellátásának díja: 19780.-
Köszönjük a Vezér Állatorvosi Központ ellátását!
 
Aki támogatni szeretné a kezelését, az az alábbi elérhetőségeinken tudja megtenni:
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
KÖZLEMÉNY: Merész.
Adó 1 % felajánlásához az adószámunk: 18298091-1-06

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség