Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Cérna mama nem veszített, hanem nyert! Nyert bő 5 hónapot! Sohasem felejtjük el, amikor egyik állatbarát ismerősünk kért segítséget a számára. Mi mentünk érte, Hódmezővásárhelyen a Teleki utcán, a dohánybolt lépcsőjén kuporgott. A csont és a bőr volt, jártányi ereje sem volt, elázva, remegve várta azt, hogy valaki segítsen rajta.

 

 

 


 

A betegségét sem volt egyszerű diagnosztizálni, először FIP-re gyanakodott mindenki, de elkezdett erősödni, összeszedte magát, eltelt pár hét, így kizárásra került ez a betegség. A további vizsgálatok viszont alátámasztották, hogy lymphoma gyanús. Sajnos az altatáshoz nagyon gyenge volt, így esély sem adatott arra, hogy mintát vegyenek belőle, a daganatból.

Önmagához képest eszegetett, a speciális táppal a széklete is normalizálódott valamennyire. Folyamatosan jártunk ellenőrzésre. Cérna mama nem kívánt sokat, csak biztonságot, meleget, kis simogatást, kedves szót és ételt. Az utóbbi másfél hétben azonban elhagyta magát, leesett lábról. Egyre jobban gyengült és a feltornázott súlyát is elveszítette.
Most átkelt a cica szivárványhídon és fentről tekint le a társaira és segíti őket! Cérna mama, örökké emlékezni fogunk rád, nyugodj békében!
Köszönjük szépen a Vezér Állatorvosi Központ magas színvonalú ellátását, Dr. Dudás Dominika doktornőnek és munkatársainak azt, hogy mindent megtettek Cérna mamáért!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség