Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Cérna mamával egész héten a rendelőbe kellett menni, reggeltől késő délutánig bent volt. Kapott rengeteg injekciót, gyógyszert, infúziót, finom falatokat, kedves simogatásokat. De sajnos nincs jól, pedig bíztunk és még most is bízunk az Isteni csodában! A reményt nem adjuk fel, figyelembe véve az állapotát, hogy ne szenvedjen. Továbbra is kérjük a pozitív energiát a számára!

 


 

Frici cicával is voltunk az állatorvosnál, megkapta a soron következő, 2. védőoltását is. Egy hősként viselkedik ez a gömb cica, hatalmas szeretet van benne, amit ki is mutat. Imád bújni, gyengéden harapdálni! Imádni való ő is!
Egy újabb, balesetes cica is érkezett a gondozásunkba. Hódmezővásárhelyen ütötték el, állatbarátok segítettek neki, egy kedves ismerősünknél töltött két napot. Közben a röntgent szerveztük, az állatorvosi ellátását. Szerencsére nincs fej sérülése, neg. a röntgenkép felvétele. Nagyon fél, fúj, morog, csapkod, türelem kell hozzá. Egyébként gyönyörű cicus!
Boci és Teddy gazdihoz költöztek! Fáj a szívünk, nagyon szeretjük őket, de tudjuk, hogy nagyon jó helyre kerültek. Boldog, gazdis éveket kívánunk!

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki a héten is hozzájárult a védenceink ellátásához tárgyi vagy pénzadománnyal! Köszönjük szépen!
Köszönjük a Hódmezővásárhelyi Televíziónak, hogy kilátogattak hozzánk és a védenceinkhez és beszámoltak a város lakosságának az egyesületet érintő aktualitásairól.
Köszönjük a Tatabányai Ebrendészeti Telepnek, hogy ismételten meglátogathattuk őket, komoly szakmai beszélgetést élhettünk át és láthattuk azt a pontosságot, amivel az állatok érdekeit szolgálják és védik. Nem utoljára jártunk ott, szeretnénk azt a szakmai színvonalat hazahozni Hódmezővásárhelyre is!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség