Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Kedves állatbarátok találták meg a cicust elütve február 23-án Hódmezővásárhelyen a Mester utcán, a Rét utca magasságában. Vérzett a füle, koordinálatlan volt. Késő este révén a megtaláló aggódott, talál-e dokit, de szerencsére a Kovidoki Állatorvosi Rendelőben még égett a villany.

 

 

 

 


 

Ellátták a cicust! Az éjszakát a megtalálónál töltötte a bársonytalpú, majd másnap megszerveztük neki a fej röntgent. Köszönjük ezúton is Cseuz Tamás doktor úrnak, hogy segített ebben. Szerencsére negatív eredményt kaptunk, nincs törés, stb. Nem evett, nem ivott, először félénk, majd inkább támadó volt. A mai napon vette egyesületünk a gondozásába. Hálásan köszönjük Krisztának, hogy nem hagyta magára a cicát!
Most még nagyon nem szeret senkit és semmit, de bízunk benne, hogy a baleset kipihenésével egyidejűleg, szelídül is. Azt mondanunk sem kell, hogy ivaros kandúr.
Volt, aki már látta tavaly is azon a környéken a cicát, így kijárós lehetett.
Ha netalán a gazdája felismerné, oltási könyv csatolásával jelentkezzen egyesületünknél az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen keresztül. Chipet nem olvastunk ki benne. Szorítsatok neki, hogy hamar regenerálódjon. Az átvétel előtt még járt controll vizsgálaton, kapott injekciót.

A Tom nevet kapta a cica!
Pár nap elteltével még nagyon bizalmatlan, fúj, morog, csapkod, viszont legalább most már eszeget, reggelre fél tasak elfogyott a tányérából.  Gyönyörű cicus, reméljük, ha hamarabb nem is, de majd az ivartalaníttatását követően, szelídül. Addig is erősödnie kell, pihennie, megfigyeljük! 

 

Aki támogatná az ellátását, az az alábbi elérhetőségeken teheti meg:
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
Adó 1 % felajánlásához az adószámunk: 18298091-1-06

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség