Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A héten is folytatódtak az ivartalaníttatási programjaink! Az egyik kolóniából fogadtunk egy trikolór lány cicát, csapdázni kellett, ugyanis vadnak ítéltük meg, de kiderült, csak nagyon fél. Átesett a műtéten, majd mivel nagy valószínűséggel Cili (egykori védencünk) tesója - ugyan abban a kolóniában nőttek fel, az emlékére tekintettel és egy szebb élet reményében, gondozásunkba vettük. A chipjét is megkapta már, elkezdődött az oltási programja és neg. FIV (macska AIDS) és FeLV (macska leukózis) teszttel rendelkezik szerencsére.

 


 

Manó cicusunk is átesett a combnyak műtéten, ami még várt rá, illetve egyúttal ki is lett ivartalanítva, chippelve. Egy hős, igaz nagyon fél, hálája nulla, de mi így is imádjuk. Hamarosan varrat szedés, az állkapcsából is kiveszik a drótot és nekikezdhetünk a kő kemény szocializálásnak. Valószínűleg ő fog szocializálni bennünket inkább.
Cérna cicánkkal a héten kétszer is voltunk az állatorvosnál. Sajnos nincsen jól! Véres, sötét széklete volt. Készült neg. parvo teszt, új ultrahang és röntgen felvétel is. Eltérés az előző vizsgálatokhoz képest, nincs. Hőemelkedése is volt, kap gyógyszereket . . . étvágya kevésbé van! Félünk, hogy készül elmenni! Minden nap felkészültünk erre, de így is nehéz lesz! Mindenesetre nem adjuk fel, küzdünk, ameddig lehet, Cérna mama egyébként is egy hős! Kérjük a pozitív energiát!
Marci cicusunkkal is állatorvosnál jártunk! Egy éve elmúlt kicsivel, hogy nálunk van. Őt is a Pingvin patika elől fogta be az etetője (tesójait, Lolkát, Bolkát és Zolkát is ott csapdáztuk egy éve). Az éves védőoltását kapta meg, illetve általános vizsgálaton esett át. Talán egyszer ő is gazdis cicus lesz?

Lujzikánk öt napos terápiája is véget ért. Köszönjük Kittinek, hogy felügyelte és Dr. Bodó Laurának az ellátást. Már látunk javulást, erősödést! Megkezdjük az ivartalaníttatásának, controll röntgenjének és fogkövének leszedetésének a szervezését.
Hálásan köszönjük ezúton is mindenkinek az adományát, akik ezen a héten támogatták valamilyen formában a védenceink ellátását, egyesületünk működését!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség