Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A Cini nevet kapta a hétfőn becsapdázott és elsődlegesen TNR programunkba érkezett cicus, aki egyébként Cili testvére. Ő nemrég költözött gazdihoz egyesületünktől. Egy kolóniában éltek, teljesen egyformák kinézetre is, annyi a különbség, hogy Cini rettenetesen fél.

 

 

 

 


 

Megpróbáljuk, Cili emlékére is nézve tekintettel, szocializálni. Megkezdődött az oltási programja, megkapta a chipjét is és átesett a FIV (macska AIDS) és a FeLV (macska leukózis) teszten, amely szerencsére negatív lett. Egyelőre a kuckójába húzódik, éjszaka eszik, de meg lehet simogatni, fogni, nem támad, annál inkább húzódik elfelé, fél.  Bízzunk benne, hogy az oltási programjának végére szocializálódik és elfoglalhatja Cili helyét a Cicalakban. 

 

*** Rengeteg segítségkérést kapunk cicákkal kapcsolatosan***
Próbálunk a lehetőségeinkhez mérten segíteni, de azok nagyon végesek sajnos.  Jelenleg két cicusnak szeretnénk még majd helyet biztosítani, amennyiben sikerül, illetve több, főként nőstény cicákat szeretnénk ivartalaníttatni, megelőzve azt, hogy lefialjanak a tavasz első felében.  A prioritást felállítani nehéz, nem is szoktunk ilyet tenni, hiszen, ha tudunk segíteni, megtesszük! Nyilvánvalóan, egy sérült, balesetes cicánál más a helyzet, ha akad hely, segítünk, illetve a TNR-es cicák is elsőbbséget élveznek ilyen esetben.
Nálunk nincs várólista, mint más szervezetnél, hiszen értelmetlen lenne. Annyira csekély az örökbe fogadások száma, hogy ha várólistát állítanánk fel, lehet, hogy egy cicának hónapokat kellene várnia.  De, aki segítséget kér tőlünk, annak próbálunk segíteni, azonban a helyhiány és az anyagiak sokszor gátat szabnak! Szeretnénk a Cicalakot bővíteni, amiben most Te is segíthetsz, hiszen nélküled nem fog menni. A részleteket itt találod.  

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség