Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

A legjobb hírt kaptuk meg hét elején, mégpedig azt, hogy Tapi szív férgességi 2. controll laborvizsgálata neg. lett, azaz Tapi meggyógyult. Most már csak a havi megelőző tablettát kell szednie, a gyógyszereket nem.

 

 


 

Két utcacicát is ivartalaníttattunk! Egyesületünknek fő célkitűzése a prevenció, ezen belül is az ivartalaníttatás. Ezzel a két cica ivartalaníttatásával több száz cicát mentettünk meg a biztos szenvedéstől és a kíntól! IVARTALANÍTS, nem győzzük mondani!
Cérna mamával is jártunk dokinál, készült controll ultrahang vizsgálat, a helyzet változatlan. Bő egy, másfél hónap múlva kell újra majd ellenőrzésre mennünk.
Lujzi cicusunknál elkezdődött a terápia, tegnap megkapta az első injekciót. Egyik segítőnk gondozza a terápia alatt és felügyeli, eddig minden rendben van és rendben is lesz, megerősödik a kis szervezete. Szerdáig kap napi 1 injekciót.
Virsli kutyus érkezett a gondozásunkba az új kennelbe. Láncról mentettük meg, a fagyhalál elől. Se chip, se oltás, több éve egy alig 1 m-es láncon élt. Most már biztonságban van!

ÖRÖM hír, örökbe fogadták Cili cicánkat, egy bécsi család szerető gondoskodását élvezheti most már.
Hálásan köszönjük mindenkinek, aki adományt juttatott a védenceink számára a héten, legyen az tárgybeli vagy anyagi. Köszönjük szépen.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!

 

Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek!
Adószámunk: 18298091-1-06
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség