Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Egy újabb ex-kóbor cicát ivartalaníttattunk Hódmezővásárhelyen. Most már ő sem fog szenvedni és szenvedő kiscicákat a világra hozni, ezzel gyarapítva a kóbor macska létszámot a városban!

 

 

 

 

 


 

Ennek a cicusnak szerencséje van, mert egy néni eteti, próbál róla gondoskodni, de vajon hány olyan cica van, akiről nem is tudjuk, hogy létezik? Hány olyan cica van, amelyik éhezik, a betegségeitől szenved és emellett az emberek még inkább bántják is, mintsem segítenének neki? Rengeteg! Éppen ezért is fontos az IVARTALANÍTÁS!
Nagyon szépen köszönjük a Kovidoki Állatorvosi Rendelő ellátását! - www.kovidoki.hu -

FONTOS!   Ne feledjétek el, hogy nemrég kaptuk meg azt a szomorú hírt a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-től, hogy a NEA-s pályázatunk, amelyet minden évben civil szervezeteknek szoktak kiírni, NEM nyert. Ebből a pénzből szerettünk volna ebben az évben működni, ivartalaníttatási programokat szervezni, beteg, sérült állatok gyógykezelését fedezni, a központunk fejlesztéséről, a Cicalak bővítéséről már nem is beszélve! 
Pici szervezetként nekünk ez egy érvágás. Így ma, holnap és holnapután, de azután is a Ti segítségetekre és támogatásotokra számítunk! Kérünk benneteket, hogy maradjatok mellettünk, ne engedjétek el a kezünket, hogy mi se engedhessük el a védenceink mancsát! Együtt, közösen folytatni tudjuk és, lehet, hogy kisebb célokat fogunk kitűzni magunk elé, de Veletek elérhetjük azokat!
Köszönjük! 
Számlaszámunk: 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank)
PayPal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Külföldi utalás esetén:
HU60 1070 0158 6763 7539 5110 0005
SWIFT kód: CIBHHUHB
Adó 1 % felajánlásához az adószámunk: 18298091-1-06

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség