Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Suliban jártunk a héten, méghozzá Hódmezővásárhelyen a Kalmárban! Ugyan nem mi okultunk, hanem a diákok, de nagyon jól éreztük magunkat. Immáron hagyománnyá vált, hogy minden évben, az Állatok Világnapja alkalmából meglátogatjuk a diákokat a felelős állattartás jegyében és ők pedig állateledel adománnyal lepik meg a kedvenceinket, a védenceinket. Ezúton is köszönjük a meghívást és az adományokat!

 


 

Hétfőn nagyon utáltak bennünket a kutyusok és a cicusok is, mind, az összes. Ahány köröm, ahány fog, ahány kis izom … szóval minden porcikájukkal ellenkeztek, hogy miért? Mert elérkezett az esedékes következő negyed évi, belső-külső parazitamentesítés. Semmi fájdalom, semmi kellemetlenség, na de mégis, hogy jövünk mi ahhoz, hogy a nyakukra csepegtetünk valami „izét”, nem? Igazuk van! De sikerült, utána béke volt. Rendkívül fontos, hogy ezt betartsuk és rendszeresen megtörténjen háromhavonta a parazitamentesítés.
A Delmagyar.hu-nak adtunk interjút az ivartalanítással kapcsolatosan. Természetesen nem csak erről beszélgettünk az interjúban, de ez a legfontosabb! Kitértünk arra is, hogy egyszerűen nem történik örökbe fogadás, a bejelentések száma pedig mindennapiak.

Cérna cicussal, tudjátok, akit két hete mentettünk Hódmezővásárhelyről a Teleki utcáról, csont sovány, és nagyon erőtlen, megjártuk a dokit újra. Muszáj volt, nem várhattunk a laborvizsgálattal, így kellett a vért levenni tőle. Nehezen, de sikerült, a laborvizsgálat eredménye meg is jött, sajnos hasnyálmirigy gyulladása van. Kétféle gyógyszert kell neki adnunk, tíz napig, erősítő pasztákat, speciális tápot, nedveset és szárazat is. Reméljük, hogy erősödni fog! Köszönjük, aki utalt Cérna kezelésére, ellátására!
Több, mint 30 000 forint összegben vásároltunk állateledeleket, almokat is, pótoltuk a védenceink tartalékait. Ezeket is a ti adományaitokból, az utalások összegéből, köszönjük!
A téliesítési, tetőjavíttatási felhívásunkra összesen 15 000 forint adomány érkezett, így még 285 000 forintot kellene összegyűjtenünk. Már annak is örülnénk, ha a tető javíttatási díja összejönne, amely 150 000 – 200 000 forint körül lenne. Kérünk benneteket, hogy segítsetek, támogassatok bennünket, a védenceinket!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Köszönjük, ha gondoltatok ránk adóbevalláskor!
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség