Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Rengeteg minden történt a héten is. Cérna megmentése, dokihoz járás. Most őt erősítjük, felkészítjük a laborvizsgálatra. Nagyon gyenge, a FIV (macska AIDS), FeLV (macska leukózis) tesztje negatív lett szerencsére.

 

 


 

Közben Fefével is doki látogatás. Ő az a cica, akit vélhetően a kapunk elé dobtak ki. Ő is jobban van már, ha minden jól megy pár nap és megkaphatja az első védőoltását.
Helyi állatbarátoknak nyújtottunk támogatást egy megmentett, keverék, kistestű kutyus ivartalanításában. Rendkívül fontos, hogy ivartalan legyen, ezért ezt bevállaltuk, az állatbarát hölgy pedig a szívféreg tesztet, amely negatív lett szerencsére.

Elkezdtük építeni a „Sünispotályunkat”, amely előre láthatólag október végén nyitja meg kapuit, de a sünik már korábban beköltöznek. A Jane Goodall Intézettel indított közös gyűjtési akciónk keretein belül valósul meg ez a program. Így sokkal tágasabb és jobb körülmények között gyógyulhatnak a sünik vagy várhatják a tavaszt.
Gyűjtési akciót is írtunk ki a cicalak téliesítéséhez, egyik faházikónk tetejének megcsináltatása kapcsán, állatorvosi számláink kiegyenlítése miatt. Kérünk, SEGÍTS Te is!
És, hát október 4. az Állatok Világnapja és egyben az egyesületünk születésnapja, 8 évesek lettünk!
Köszönjük, hogy velünk tartottatok a héten is!
 
Ha támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor azt banki átutalással tudjátok megtenni a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámunkra vagy a PayPal címünkre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adótok 1%-al is nagyon sokat segítetek! Adószámunk: 18298091-1-06
Köszönjük, ha gondoltatok ránk adóbevalláskor!
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 358 tag
Csatlakozás
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség