Figyelem!

Egyesületünk figyelemmel kíséri a gyepmesteri telepre bekerülő négylábúakat. Ön is megteheti ha követi Facebook oldalunkat vagy a telep honlapját az alábbi linken:

Hódmezővásárhelyi Városellátó és Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft.

Szociális program

1 % esély

Összefogás

A póráz két végén

Befogadó

Ivartalanítással, csapdázással, varratszedéssel kezdtük és folytattuk a hetünket. Hódmezővásárhely – Újváros városrészből ivartalaníttattunk egy utcai cicát, aki már fialt. Most már ő sem fog több szenvedő, beteg cicát a világra hozni szerencsére!

 

 


 

Hódmezővásárhelyen az Eötvös iskola udvarára már évek óta járunk csapdázni. Sajnos mindig akad egy-két újabb ivaros egyed, akiket ivartalaníttatni szeretnénk, hogy ne szaporodjanak el. Itt is már több utcacicát ivartalaníttattunk, most egy fiatalka, nagyon félénk cicát tudtunk becsapdázni. Őt a rendelő hétfőn ivartalanítja, a csapdázást pedig folytatjuk. Itt többnyire félénk és vad cicák vannak. A híres Mamsi cicát másfél év alatt tudtuk becsapdázni, folyamatosan kikerülte az élve fogót, tehettünk mi abba bármennyire is ízletes falatokat. DE SIKERÜLT ŐT IS korábban befogni és ivartalaníttatni!
Csoki kutyussal pedig varratszedésen jártunk, igaz megelőzte a dokit, kiszedte magának – észre sem vettük, de szépen gyógyult az ivartalanításának a helye, így nem okozott problémát. Bízunk benne, hogy lesz hamarosan örökbe fogadója.
Több, már gazdis kutyusunkról és cicusunkról kaptunk fotókat, amelyet köszönünk! Ezekből a fotókból nagyon sok erőt merítünk, amire szükségünk van. Az örökbe adott állatainkat folyamatosan nyomon követjük, személyes látogatások alkalmával, kíséretében, azonban most a vírushelyzet bennünket is az online világ partvonalára lökött. Így online, messengeren, emailba tartjuk a kapcsolatot, telefonon, fotókkal, skype kapcsolattal. Leleményes az ember!

Rengeteg iromány, poszt, comment született az utóbbi időben a részünkről is az utcai cicák etetésével kapcsolatosan. Ebben az összefoglalóban nem is részleteznénk, korábbi posztjainkat el tudjátok olvasni az oldalunkon. Ám fontos megemlítenünk: Törekedni kell az etetett cicák ivartalanítására, hiszen, ha csak etetjük őket és nem ivartalaníttatjuk, bizony rettenetesen elszaporodnak. Mi ebben az etetőknek segítünk, ám van, aki szándékosan nem működik együtt, majd azt híreszteli, hogy neki senki sem segít! Ez egy élő, jelenleg is érvényes példa! Felelősségteljesen kell, hogy segítsünk az állatokon!
Többször megosztottuk a Sünispotályos projektünket is. Ezúton is kérünk benneteket, ha fontosnak tartjátok a sünik mentését, támogassátok a projektet, részletek: https://adjukossze.hu/kampany/sunispotalyt-vasarhelynek-2054
Örökbe fogadási szándékotokat pedig messengeren vagy emailba jelezzétek, címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sajnos a héten sem történt örökbe fogadás. Egy érdeklődő volt, akinek aztán a megbeszélt időpont nem felelt meg, majd az általunk javasolt másik időpontra már nem kaptunk reagálást. Mindenkinek meg kell értenie, szabadidőnkkel rendelkezünk, így sokszor a nap 24 órájában nem tudunk összehozni egy egy találkozót, van amikor másnap, harmadnapra tudjuk szervezni, főleg, ha csapdázunk is vagy állatorvoshoz megyünk. De, ha valaki komoly örökbe fogadási szándékkal fordul hozzánk, azt gondoljuk, egy két nap várakozási idő nem szabhat gátat annak, hogy meggondolja magát.
Köszönjük, ha gondoltatok ránk adóbevalláskor!
 
Hódmezővásárhelyen a Lady Állateledel Üzletben vásárolhattok is a védenceink számára és az adományt ott le is adhatjátok!
Cím: Hódmezővásárhely, Árok utca 18. szám.
Hálásan köszönjük!

Adományozás

 

Bankszámlaszám: 10700158-67637539-51100005

Facebook

Cicások csoportja!

 
Cicatartók és kedvelők Klubja
Nyilvános csoport · 262 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Szabályzat! Kedves Klubtagok! Ezt a csoportot azért hoztuk létre, hogy megmutassuk kedvencünket és segítséget nyújtsunk egymásnak a cicatartás nehézsé...
 

Csatlakozz

Életmentő

Sünmentő

Segítség